Ostravě máme co vracet

Ve středu 27. ledna proběhne velký boj se SBŠ Ostrava. Ta se aktuálně nachází na šestém místě tabulky, ovšem má odehráno o dvě utkání méně než my a navíc si poslední čtyři utkání v řadě připsala vítězství.

Jak si jistě vzpomínáte, listopadové utkání na hřišti Ostravy jsme si vlastní vinou prohráli. Nedařilo se nám celkově se soupeřem udržet krok, velmi nízké % střelby jak za 2 tak za 3 body, ani čtyři hráčky s pěti osobními chybami nejsou faktory, které by se daly přehlížet. Ostravě jsme se tenkrát nedokázali vyrovnat ani v nasazení, důrazu a už vůbec v agresivitě hry. Podtrženo sečteno byl to absolutní propadák.

Za ty necelé dva měsíce jsme však udělali kus práce a odehráli několik utkání, z nichž právě 2/3 jsme zakončili vítězně. Ostravský tým je velice nepříjemný a tvrdý soupeř, který bude chtít za každou cenu vybojovat další vítězství. Navíc se aktuálně totiž veze na vítězné vlně, kdy má na kontě čtyři výhry v řadě.

„Ve středu nás čeká další těžké utkání, kdy je našim jasným cílem výhra. V cestě nám bude stát Ostrava, které rozhodně máme co vracet. Jedná se o tým, který je bojovný až do samého konce ať je skóre jakékoliv. Proto si musíme pohlídat zejména obranu 1na1, z čehož dále můžeme jít do rychlých protiútoku, využít je k šanci skórovat, a tím i udávat tempo hry“, komentuje středeční utkání Lenka Šoukalová.

 

Průběh utkání sledujte on-line na TVcom.cz.